perjantai 29. toukokuuta 2015

Tättä häärää

Ai että, onpa ihanaa, kun on ympärillä paljon ihania pikkuisia, joille voi väkertää ihania pikkuisia asioita. Tällä kertaa väkerrykset tekee erityisen ihanaksi se, että ne menevät kummipojalleni. ^_^

Nimittäin ensi kuussa minusta ja avomiehestäni tulee hänen siskonpoikansa kummeja. Halusin tehdä poitsulle ristiäislahjaksi puseron ja pehmolelun. Aloinkin jo neuloa villatakkia, mutta jotenkin ei napannut ollenkaan, vaikka olin ennenkin samaa mallia neulonut useammankin kappaleen. Ravelrya selailemalla löysinkin sitten kivan virkatun hupparin ohjeen:


Leaping Crochet Baby Hoodie oli oikein mukava ja suhteellisen yksinkertainen tehdä. Ei ommeltavia saumoja (ainoa sauma tuli hupun päälle ja senkin virkkasin) ja miehustan kuviossa kiva, hieman erilainen toteutus. Löysin vielä nappivarastostani kivat ankkurinapit, jotka eivät kuvassa valitettavasti kovin hyvin näy. Hupparin kaveriksi kokeilin tehdä Prinsessajuttu-blogin ohjeen mukaan pöllön. Vaikka ohje onkin todella yksinkertainen, hieman jänskätti, koska en ole juurikaan pehmoleluja tehnyt, koska niiden täyttäminen ja osien ompeleminen ovat mielestäni hankalia. Mutta tämä huhuilija onnistui kyllä tosi hyvin ja lisää teen varmasti. Itse asiassa toinen on jo koukulla, koska poikani olisi kovasti halunnut tuolla yksilöllä leikkiä, mutta jouduin selittämään, että tämä on serkkuvauvan pöllö. - Haluatko, että äiti tekee sulle ikioman pöllön? - Taa! (Joo). - Äiti voi tehdä vaikka kaks. - Taa! :-D

Lankana kummassakin Novitan Miami. Huppariin sitä kului 138 grammaa ja pöllöön 74 grammaa. Lisäksi pöllö nieli askarteluvanua 73 grammaa. Hupparissa koukku 6mm ja pöllössä 4mm.



Neulomisiin!



rakkaudella,

manteliMinni

1 kommentti:

  1. Onpas ihania juttuja! Löysin blogisi tuolta Blogipolusta on jään ehdottomasti seurailemaan. :) Pöllöjä voisin jopa virkata itsekin, ovat ihan syötävän suloisia!

    VastaaPoista