keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kummitädin villavintiö

Rakkaan kummipoikani kolmevuotispäivä lähestyy ja halusin tehdä hänelle jotain kivaa itse. Poju kun saa kuitenkin muualta runsaasti leluja ja muuta, niin haluan itse keskittyä osoittamaan rakkauttani itsetehdyllä lahjalla ja sillä, että olen käyttänyt siihen aikaa ja lämpimiä ajatuksia pelkän rahan sijasta. Ja toki myös sekin on merkittävä pointti, että sitä rahaa ei opiskelijalla kovin suuria summia ole käytössäkään. :)

Cittarin Mammuttimarkkinoilta tarttui mukaan kaksi kerää Novitan O(p)i villasukka -seiskaveikkaa. Niistä ei mitään kovin monimutkaista saa aikaan, mutta onneksi ihana ohje löytyi Ullaneuleen nettisivuilta:

Kyseessä on Emma Karvosen suunnittelema Villavintiö, jota tässä mannekeeraa Pingu. :D Ihana ja helppo ohje, ei yhtään saumoja! Ohjeessa lankana oli Dropsin Karisma, mutta hyvin sopii Seiskaveikallekin. Ja väritystä sekä nappeja muuntelemalla sopii niin tytölle kuin pojallekin. Luulenpa että näitä tulee tehtyä vielä lisää. Ja voisipa jopa koittaa tehdä pitkähihaisen versionkin.

Nyt kun tuon työn on saanut puikoilta, mitäköhän keksis seuraavaksi? Taidanpa lähteä pohtimaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti