perjantai 20. huhtikuuta 2012

Eye of the tiger

Dun. Dun dun dun. Dun dun dun. Dun dun duuuuu... Rising up, back on the street...  :D

Hieman aikaa on edellisestä postauksesta vierähtänyt. Mutta opiskelut ovat vaan vieneet niin paljon aikaa. Luovan kirjoittamisen tehtävien jäljiltä ei oo enää riittänyt luovuutta blogin kirjoittamiseen.

Mutta nyt oli ihan pakko laittaa tänne kuvia, kun kokeilin tänään pitkästä aikaa muunlaista käsityötä kuin neulomista tai virkkausta. Viime viikonloppuna käytiin poikaystävän kanssa Jyväskylän paviljongissa kädentaitomessuilla ja sieltä tuli ostettua tekstiilifoliota. Sitä olin jo viime vuonna katsellut sillä silmällä. Kyseessä on siis materiaali, josta voi leikata mieleisiään kuvioita ja silittää ne sitten kankaalle.

Mietin, että minkälaisen kuvion haluaisin toteuttaa ja päällimmäiseksi nousi ehdottomasti kissa. On nimittäin melkoinen kissakuume tällä hetkellä. Sitten vaan Googlesta hakusanaksi "cat tribal", tulostin mieleiseni kuvan ja jäljensin sen foliolle. Kuvion leikkaaminen vaati kyllä hermoja, mutta onnistui lopulta. Sen jälkeen palaset Hulluilta päiviltä ostamalleni topille ja silitysrauta päälle.

Ja täytyy kyllä sanoa, että aika hieno tulikin:


Yksi kokonainen arkki jäi vielä jäljelle ja näistä nyt kokeilluistakin pieniä palasia, joten täytyypi kokeilla toistekin. Tulis nyt vaan se kuuma kesä äkkiä, niin pääsis tätä paitaa ulkoiluttamaan. ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti