keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Sydän syrjällään

Höh ja pöh. Piti kirjoittamani helatorstaina Loimaalla pelatusta KaMa - Tahko -pesisottelusta, mutta koska kamerani on edelleen juntturassa ja kaikki tuolla reissulla ottamani kuvat ovat Padilla enkä osaa niitä tänne suoraan liittää, niin tuo postaus jääköön hamaan tulevaisuuteen. Eikä blogin kirjoittamiseenkaan ole juuri ollut aikaa, kosksa tuon Loimaa-reissun jälkeen (vietin pojan kanssa muutaman päivän myös Turussa) poika sai kumpaankin korvaan oikein ärhäkän tulehduksen, josta on juuri parantumassa. Hän ei luonnollisestikaan voinut tuona aikana mennä päiväkotiin, joten aikani on kulunut pientä potilasta hoivatessa. Ja vähän isompaakin, sillä nyt myös avomies on viettänyt pari päivää saikulla, syynä mikäs muukaan kuin korvatulehdus! Itsellänikin pieniä flunssan oireita pukkaa, mutta äidillähän sitä viimeisenä on aikaa sairastaa, hehheh.

Mutta blogin ulkopuolella kirjoittamisrintamalla sujuu vallan mainiosti. Olen naputellut viimeisiä korjauksia graduuni ja tämän viikon aikana saan lähetettyä lopullisen version tarkastajille. Wuuuhuuu! :-)

Toki olen puikkojakin ehtinyt heilutella. Turussa vieraillessa sain tuhottua loputkin vaaleanpunaiset Goldenit:


Ne upposivat tähän nuttuun, jonka tein lahjaksi ystäväni tyttärelle, joka täyttää ensi kuussa kolme vuotta. Kovinkaan usein en heitä näe, mutta ystäväni lähettää tyttönsä nimissä pojalleni kortteja ja koska olen kovin huono vastaamaan niihin, ajattelin ilahduttaa pikku neitiä neuleella. Ohje löytyy Ravelrysta nimellä Girl's All-In-One Sleeveless Top, joka on isompi versio nutusta, jonka esittelin kolmisen viikkoa sitten. Puikot 4mm ja langankulutus 143 grammaa. Jouduin itseasiassa jopa purkamaan viimeisen kerroksen, jotta lankaa riitti päättelyyn. Mutta sainpahan samalla myös sopivasti lankaa nappien ompeluun.

Tämän postauksen otsikko viittaa toiseen valmiiseen työhöni. Olen nimittäin sydän ihan syrjällään ilosta, koska sain tietää että eräs ystäväpariskuntani odottaa perheenlisäystä. Tästä innostuneena tartuin heti Turusta palattuani 4,5-millisiin puikkoihin ja keltaiseen Miamiin:


Tuloksena Heart Baby Blanket. Lankaa tähän kului 242 grammaa, joten mukavasti riittää vielä Miamia kaikenlaisten muidenkin vauvaihanuuksien värkkäämiseen.

Tällaista täällä tällä kertaa.


Neulomisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti