maanantai 9. marraskuuta 2015

Joulumarkkinat, iiik!!

Blogi on viettänyt hiljaiseloa taas parisen viikkoa, johtuen opiskelukiireistä sekä siitä, ettei uusia valmiita töitä ole esiteltäväksi. Mutta se ei suinkaan johdu siitä, että olisin ollut nämä päivät neulomatta tai virkkaamatta. Päinvastoin!

Olin nimittäin alkusyksystä sen verran hullulla päällä, että ilmottauduin mukaan Järjestöjen Joulumarkkinoille, jotka pidetään täällä Jyväskylässä 5.12. Kovasti olen nyt sinne sitten väkertänyt myytävää:


Kuvassa palmikkokaulureita sekä virkattujen pöllöjen raakileita. Kivasti jo sainkin pöllöohjeen suunnittelijalta luvan myydä noita pöllöjä, kaulureille odottelen vielä lupaa. Muitakin juttuja olisi tarkoitus värkätä, niitä esittelen sitten, kunhan ovat valmiina.

Myyjäistavaroiden kanssa on ollut kädet niin täynnä hommaa, että kyjytkin ovat nyt tämän kuukauden ajan jäähyllä. Voipi olla, että pari jää odottamaan valmistumistaan Joulun jälkeiseen aikaan. Myös muutama tilaustyökin olisi puikoilla, mutta onneksi ovat sukulaisille, jotka kyllä jaksavat odottaa.

Mutta jos olet siis itsenäisyyspäivän aattona Jyväskylässä, niin piipahdahan Hipposhalliin, josta minutkin löytää klo 11-16!

Markkinoiden Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/957101791028406/
Joulu on jo ensi kuussa ;-)rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti