maanantai 2. heinäkuuta 2012

KyJy-päivityksiä ja huomioita

Niinpä vain kesä vierähti taas heinäkuun puolelle. Onhan se hurjaa, miten nopeasti se on mennyt, mutta jos aika kuluu vielä yhtä nopeasti tämän kuun, niin hyvä. Elokuussa on sitten lomailun vuoro. Kesäkuu meni siis työn ja kyjyilyn merkeissä. Nyt on töistä jo kymmenen eli puolet aloitettuina! Vielä kun jaksaisi toisen mokoman saatella puikoille tai koukulle, voisi sitten tosissaan ruveta kilkuttelemaan. Jotkut tempaukseen osallistuvat taisivatkin jo laskeskella, että aikaa on yhdeksän päivää per työ. Kuulostaa aika hurjalta, mutta uskon, että se onnistuu niin minulta kuin muiltakin. Ja onneksi on jo kaksi työtä valmiinakin.

Tässä nyt päivitetty KyJy-listani:

1. Virkattu ja neulottu lukunuttu Novita Tico ticosta (aloitettu 22.6.)
2. Etiopia-nuttu Novita Nalle Kukkakedosta (aloitettu 22.6., valmis 23.6.)
3.Virkattu vauvan nuttu Novita Nallesta (aloitettu 23.6.)
4. Etiopia-nuttu Novita Nallesta (aloitettu 23.6. valmis 27.6. )
5. Virkattu toppi Four seasons Cotton funista (aloitettu 25.6.)
6. Virkattu pikkulaukku Four seasons Cotton funista (aloitettu 25.6.)
7. Neulotut lapsen legginsit Novita Nalle Kukkakedosta (aloitettu 28.6.)
8. Neulottu pitsihihatin Novita Nallesta (aloitettu 29.6.)
9. Sepe-nalle Novita Luxus cottonista (aloitettu 30.6.)
10. Neulottu frillahame Novita Seitsemästä veljeksestä (aloitettu 30.6.)

 Kuvassa kyjy nro 4. Nuttu menee hyvän ystäväni isoveljen perheeseen, jonne on syksyllä syntymässä tyttö, kolmen pojan jälkeen. :-)

Tänään olisi määrä taas aloittaa seuraava työ, luultavasti neulottu viitta Novitan Syksy 2007 -lehdessä olleella ohjeella.

Tässä noin puolitoista viikkoa kyjyiltyäni olen tehnyt joitakin hauskoja huomioita asian tiimoilta.

1. Kun aloitan uuden työn, uppoudun siihen täysin enkä millään malttaisi aloittaa seuraavaa, mutta kun saan niin tehtyä, uusikin työ vie mukanaan.

2. Tämän vuoden KyJyyn ilmoittautuessani ajattelin pääseväni tempauksen myötä kätevästi eroon koko lankavarastostani. Hah! Nyt on jo puolet aloituksista tehty ja lankaa tuntuisi edelleen riittävän pienelle armeijalle (en tosin tiedä, mitä tai miksi sellaiseen kuuluvat neuloisivat).

3.  Ilmoittautumisen jälkeen tein kovalla innolla listan, johon jäi vain viisi täysin tyhjää kohtaa; ei ollut lankaa tai ideaa, mitä tehdä. Nyt lista on kuitenkin elänyt melko lailla ja voipi olla, että jokunen alkuperäisellä listalla ollut työ tai lanka tippuu pois oottelemaan otollisempia aikoja.

4. Kyjy-töiden ja lankojenkin runsauden vuoksi on minuun on tainnut iskeä jonkinlainen lanka-plääh. Muutamassakin kaupassa on tullut pistäydyttyä ja ihania lankoja on ollut tarjouksessa, mutta ei vain ole yhtään tehnyt mieli. Ei sinänsä huono asia, tekee hyvää niin lompakolle kuin asunnollekin, joka on muuton jäljiltä aika täynnä tavaraa, josta langat muodostavat merkittävän osan. :-D

5. Kolmesta edellisestä kohdasta johtuen olen jo ruvennut haikailemaan, joskohan ensi vuoden alussakin järjestetään UWA ja mitäköhän ensi vuoden KyJyssä voisi tehdä. Joopa joo, Minni-neiti on nyt hyvä ja rauhoittuu ja keskittyy vaan käsillä oleviin töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti