perjantai 29. kesäkuuta 2012

Strömsön Maila

 Voi voi. Eipä ole onnetar juurikaan hymyillyt KaMalle tässä kuussa. Tappiolaariin on satanut aika huolella eikä pisteitä ole tainnut tulla kuin yksi (ihan varma tuosta asiasta en kylläkään ole). Pelaajia on ollut loukkaantuneena, mikä on varmasti vaikuttanut tilanteeseen huomattavastikin. Ja pari päivää sitten tuli vieläpä sellainen uutinen, että seura on purkanut sopimuksensa Antti Vihtkarin kanssa. Ratkaisu tapahtui uutisten mukaan hyvässä yhteisymmärryksessä ja juontui perhesyihin. Tuollaisten syiden kanssa on tietenkin paha ruveta kiistelemään ja on toki ymmärrettävää, ettei joukkueelle pysty antamaan parastaan, jos asuu Helsingissä asti. Niin, ja saahan järkyttävästä tragediasta toipuva Hyvinkään Tahkokin taas lisävahvistuksen.

KaMa majailee sarjataulukossa tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä, Alajärvi hengittämässä niskaan vain pisteen päässä. No, toivotaan että tarvittava ryhtiliike löytyy ja peli alkaa sujua niinkuin Strömsössä. Aurinko paistaa, linnut laulavat ja kenttä rullaa. :-D Ja vaikka parempia aikoja on nähty, ei ole mitään syytä luovuttaa. Edelleenkin juon töissä joka päivä veteni KaMa-juomapullosta. Ylpeydellä.

Jyväskylässä sentään pyyhkii hieman paremmin. Tämän kuun alkupuolella kirjoittelin vähän huolestuneena Kirin tilanteesta, joka ei ainakaan parantuisi edessä olleen Kankaanpään-reissun myötä. Ja kuinkas sitten kävikään. Pisteet napattiin KaMalta niin vieraissa kuin kotonakin. Ja onhan niitä tainnut tulla muualtakin. Nyt nuo kaksi joukkuetta ovat sitten vaihtaneet paikkoja sarjataulukossa kuun alun tilanteeseen verrattuna. Toki on mukavaa nähdä uuden kotikaupunkini joukkueen menestyvän, kunhan se ei vain tule KaMan kustannuksella. :-D

Riemuisa uutinen tältä suunnalta on myös Hippoksen pesisstadionhankkeen nytkähtäminen taas eteenpäin. Päivän Keskisuomalaisessa kerrottiin, että suunnitelmissa on kentän kääntäminen toisinpäin sekä uusi, kokonaan katettu katsomo kahvila- ja vip-tiloineen. Hurraa-huuto sille! Nykyinen piikkareilla loppuun tallattu ja hajoamassa oleva (lautoja poikki/repsottaa useasta kohdasta) katsomorakennelma, jota ei yhtä pikkuruista kohtaa lukuunottamatta ole katettu sateen varalta mitenkään, ei nimittäin ole viihtyisä kenenkään näkökulmasta. Uudistuksen myötä tulee toivottavasti ja todennäköisesti parannusta myös lippuluukun sijaintiin, jota nykyisellään on melkein mahdotonta löytää pusikosta katsomon alta. Muutos ei tosin vieläkään ole varma, sillä rahoituksen osalta päätös tehdään vasta syksyllä. Tietenkään en lähtisi noita rahoja ottamaan ihmisten perushyvinvoinnista tai koulutuksesta, mutta pidetään peukut pystyssä, että rahat jostain löytyvät. Toisihan uusi kenttä ja katsomo varmasti jyväskyläläiselle pesäpallolle nostetta, jota ainakin miesten puolella tarvittaisiin. Kovasti odotan ratkaisua ja sitä, että pääsisin kokemaan uusia pesiselämyksiä kotikaupungissa. Olen juuri siis virallisesti muuttanut tänne (osoite ja suurin osa tavaroista siis), siksi tämä "lässytys" uudesta kotikaupungista. :-)

Näillä siis mennään toistaiseksi. Ehkäpä tänäänkin suunta vie Hippokselle tarkastamaan, josko Kiriä  onnistaisi Joensuun Mailaa vastaan.

 Loppuun vielä muutama kuva kauan odottamistani KaMa-peleistä:


Lauantai 9.6. KaMa - SoJy.
Niin kaunis ilma oli aiemmin päivällä (ainakin Tuurissa, jossa piipahdimme ennen peliin suuntaamista) ja sitten matsissa satoi. Eikä pelikään mennyt kovin kummoisesti. Eipä se edes tuntunut ottelulta ollenkaan; Sotkamo teki sen verran kuin piti, ja KaMa oli voimaton. Mutta olihan se kuitenkin kiva pitkästä aikaa olla Pohjanlinnassa.

Tuomareiden ratkaisut ottelussa puhuttivat ajoittain:Tiistai 12.6. Kiri - KaMa. Silloinkin satoi ja oli kylmä. Ja lopputulos ei-niin-kiva KaMan kannalta. Oli kyllä aika outo tunne olla kannattamassa vierasjoukkuetta kentällä, jossa on yleensä tottunut taputtamaan kotijoukkueen suorituksille. Samat ihmiset, joiden kanssa on yhdessä hurrannut Kirille, ottivat nyt kovasti päähän. Oi niitä pieniä veitseniskuja, joilta muun katsomon taputukset silloin tuntuivat. :-P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti