tiistai 13. marraskuuta 2012

Jouluinen välipala ja pienimuotoinen repsahdus

Eivät ole kyjyt kovin huimaavaa vauhtia tässä kuussa edistyneet. Syy on taas opiskelussa. Viime perjantaina oli tentti ja siihen yritin tietenkin lukea mahdollisimman paljon. Koska kaikki kyjyt ovat vähän siinä tilanteessa, että vaativat enemmän keskittymistä, päätin antaa itselleni luvan sortua pieneen välipalatyöhön.

Ja niinpä antauduin sitten taas yhdelle villitykselle, jota olin tähän mennessä seurannut sivusta:

Eli joulupallon sitten väsäsin. Ihan nättihän siitä tuli, vaikka ei täysin pallonmuotoinen olekaan. Kaipa harjoitus tekee sitten mestarin, jos jaksais näitä useamman tehdä.

Ja mitä tulee tuohon otsikossa mainittuun repsahdukseen, se on tässä:

Siis kymmenen kerää Puroa Aamurusko-sävyisenä ja yksi Nalle Luontopolku Kaarna -kerä. Että se siitä KyJyn lankavarastoa laihduttavasta vaikutuksesta. Ja mikä vielä mainiointa, oli näitä mentävä hakemaan Kirristä asti juuri tenttiä edeltävänä torstai-iltana. Kertaaminenhan on toki täysin yliarvostettua puuhaa. :-D Mutta puolustukseksi on todettava, että Puroa sai viidellä eurolla viisi kerää ja Kaarna tarttui matkaan, kun avomies totesi, että onpa kivan näköinen lanka, saisikohan siitä pipon. <3

Että tämmöisiä sivupolkuja täällä. Onneksi pääsen viikonloppuna Turkuun pakkoneuloositerapiaan ystäväni Evan luokse. Lankamaailman kautta, tietenkin. ;-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti