sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Viimeiset valmiit kyjyt ja Hyvää Joulua!

Niin se vaan on taas Joulu ovella. Ja Kyjyn maaliviiva häämöttää. Yhdeksäntoista sain valmiiksi ja kahdeskymmeneskin edistyy hyvin puikoilla, tosin mahdoton sitä on kyllä huomiseksi saada valmiiksi ilman tauotonta puikkojen heilutusta ja hermoilua. Joten, hermoja säästääkseni päätin, että jospa saisin sen edes ennen vuoden vaihtumista valmiiksi. Siihenhän on vielä pikkaisen päälle viikko aikaa.

Mutta tässä nyt kuvat neljästä viimeksi valmistuneesta tekeleestä. Sen kummempia selostuksia en niistä jaksa kirjoitella, ehkä sitten myöhemmin. Jouluhommat odottavat.

Neulottu frillahame Novita Seitsemästä veljeksestä aloitettu 30.6., valmis 3.12.

Virkattu ja neulottu lukunuttu Novita Tico ticosta aloitettu 22.6., valmis 4.12.

Sepe-nalle Novita Luxus Cottonista aloitettu 30.6., valmis 9.12. Ylempänä kuva herrasta ilman päätä, oli ihan pakko laittaa, sen verran hurja näky. :D

Neulottu mekko Novita Rose mohairista aloitettu 9.7., valmis 15.12.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Hyvää ja rauhallista Joulua kaikille!


Rakkaudella,
manteliMinni
1 kommentti:

  1. Moikka, muistatko yhtään, mistä tuo lukunutun ohje on peräisin? Itselläni on siis muistikuva ohjeesta, googlella löysin kuvasi, joka täsmää ohjeeseen.. Neliöt on virkattuna, mutta yhdistämättä, enkä kuollaksenikaan muista, missä ohje oli.. Sen muistan, että oli lehti tai kirja, ei netissä ainakaan silloin.

    VastaaPoista