tiistai 8. tammikuuta 2013

Se niistä uudenvuoden lupauksista

Niistä vähäisistäkin. Moneen vuoteen en oo viitsinyt tosissani mitään lupauksia tehdä, kun niiden pitämisestä tai ainakin yrittämisestä koituu yleensä vain harmaita hiuksia. Tänä vuonna ajattelin kuitenkin yrittää vähentää lankavarastoani. Ja hyvinhän se sujui, ensimmäiset neljä päivää. Sitten tulikin lauantai. Avomieheni lueskeli aamulla Keskisuomalaista ja totesi, etten halua nähdä etusivua. Aavistin kyllä heti, mitä se tarkoittaa. Minimanin mainosta. Ja lanka-alea. Niinhän se oli: Novitan lankojen poistuvat värit -40%.

Käytyämme ensin tilaamassa tulevalle pikkuiselle vaunut (Emmaljungan Classic-runko ja tummanharmaa lehtikuvio; anoppu maksaa ainakin osan, jess), menimme sitten käymään tuossa kukkaroa ja tervejärkisyyttä horjuttavassa paikassa eli Minimanissa. :-D Muitakin näytti olevan samalla asialla ja hyllyt olivat osittain jo tyhjentyneetkin. Mutta löysin ihanaa vaaleansinistä Woolia ja mietinkin, montako kerää ottaisin. Sitten huomasinkin alemmalla hyllyllä ihana pirtsakkaa kirkkaankeltaista Nalle Aloe veraa. Siitäpä saisi varmaankin jotain kivaa vauvalle. Kuusi kerää oli jäljellä, mutta tarvitsisinko niin paljon? No, lopputulos on nähtävissä kuvassa:

Eli eihän niitä voinut sinne jättää, selvästi kuuluivat yhteen. :-D Ja tuosta satsista saa vaaville kaikenlaista, kunhan vaan vielä keksii, että mitä. Toki sitä Wooliakin lähti sitten matkaan kaksi kerää, mutta ne lahjoitin jo eteenpäin avomiehen kaverin avovaimolle, kun kävin heidän luonaan ekan kerran sunnuntaina.

Ja olenhan jo saanut jotain valmiiksikin, nimittäin ensimmäiset junasukkani:

Aloitin näitä ennenkin jo yhden parin tummanruskeasta Viking of Norwayn Vilmasta, mutta ne jäivät jäähylle langan loputtua kesken. Täytyy odotella, että äiti lähettää mulle kerän. Mutta nämä aloitin sunnuntaina, kun olimme kyläilemässä ja leffaa katsomassa. Langasta en ole täysin varma, mutta arvelisin sen olevan Seiskaveikkaa. Välillä epäilin sen olevan Nallea, mutta vertailin muihin Seiskaveikkoihin ja paksuus on kyllä aika sama niiden kanssa. Painoa tällä sukkaparilla on muuten hehkeät 48 grammaa, joten vielä on matkaa, jos meinaan varastoani saada supistumaan.

Tämän vuoden lankasaldo:

Ostetut/saadut langat: 700g
Kulutetut langat: 48g
Pois annetut langat: 100g
Langankulutus: +552g

Eli tähän mennessä tänä vuonna lankavarasto on lihonut reilut puoli kiloa. Näillä mennään! :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti