perjantai 29. elokuuta 2014

Joskus vain tekee mieli...

... tehdä pari pikaista välipalatyötä, vaikka JYHejä olisi vielä muutama kesken ja jokunen joululahjakin odottaisi tekijäänsä:


Pari päivää sitten iski ihan hillitön himo tarttua Poppelista ostamaani vaaleanvihreään Parisiin ja muuttaa se verkkokassiksi. Innostus oli lopulta niin kova, että tein samantien kaksi kassia. Kuvia on kuitenkin vain yksi, koska toinen kasseista lähti tänään jo eteenpäin. Laitoin sen menemään anopin mukana hänen siskolleen, joka täyttää huomenna 60 vuotta. Kassin ohje löytyy Ravelrysta. Molemmissa kasseissa koukku 5mm. Ensimmäinen painoi 103 grammaa ja toinen 99 grammaa.

... lukaista Minimanin mainos läpi ihan vain nopeasti, ei siellä kuitenkaan mitään ole. Ja huomata, että tietyt Novitan langat tietyissä väreissä ovat tarjouksessa 4 kerää / 10€. Joten päätin lohkaista Karnaluks-reissun budjetistani pari kymppiä ja poljin kauppaan tänään. Mukaan lähti kahdeksan kerää Nallea, neljä kerää meleerattuna ruskeana ja neljä kerää valkoisena:No, jospa NÄILLÄ nyt sitten pärjäisi sinne puolentoista viikon päähän. :-DNeulomisiin!


rakkaudella,

manteliMinni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti