perjantai 10. lokakuuta 2014

Sukka irti...

... mä neuloin päivin öin, tikutin vaan kotiduunit laiminlöin! Ei, vitsi vitsi. Mutta reiluun pariin viikkoon ei ole puikoilta irronnut juuri muita käsitöitä kuin pieniä sukkia. Niitä syntyikin ehkä sitäkin enemmän.

Appiukon vaimo linkitti syyskuussa Facebookiin Keskisuomalaisen jutun, jossa kerrottiin, että myös Keski-Suomen keskussairaalaan kerätään vastasyntyneille pipoja ja sukkia. Idea oli kuulemma lähtenyt Tampereen seudun kampanjasta. No, päätin hyödyntää jämälankapussieni aarteita ja tarttua puikkoihin. Tässä tulos:


Kaksitoista paria pikkuisia tassunlämmittimiä Novitan ohjeella tehtynä. Puikot 3mm, lankana Nalle, Nalle Kukkaketo ja Nalle luontopolku. Vasemmalla näkyvät persikkaiset kirjavat sukat sekä punaisten sukkien kärjessä näkyvä kirjava punainen ovat Woolia, jonka olen itse värjännyt mehujauheella. Punaisten sukkien varressa näkyvä vaaleanpunainen taitaa olla Siljaa. Lankaa kului yhteensä 313 grammaa.

Jämiä meni siis ihan mukavasti, mutta vielä niitä jäikin ja koska keräys jatkuu 22.11. asti, voipi olla, että muutaman parin vielä pyöräytän. Nyt on kuitenkin välillä muiden tuotosten aika.

Nämä sukat vein muuten jo tänään Titityyhyn, matkalla tapaamaan graduohjaajaani. Tavoitteena olisi saada tutkielma valmiiksi vielä tämän vuoden puolella ja onneksi ohjaajakin oli samaa mieltä ja totesi "kyllä tästä vielä gradu saadaan".Neulomisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti