maanantai 9. helmikuuta 2015

Lehtien lukeminen on vaarallista!

Ihan viattomasti lähdin alkavaan viikkoon ja päätin lueskella Keskisuomalaista aamupalaa syödessäni. No, kyllähän sen melkein taas arvaa, mitä siitä seurasi. Jaa, jossain olisi Seiskaveikkaa kolme kerää kympillä. Lienee taas joku sellainen kauppa, jota Jyväskylässä ei ole ja jonne ei ilman omaa autoa pääsekään niin vain... Mutta kappas kepposta, sehän onkin MiniMani! Eli samassa selvisi minun ja pojan päiväkävelyn suunta.

Rattaat siis kohti kauppaa, aikomuksena ostaa kaksi erää Veikkaa. Sitäkin on Nallen tavoin hyvä olla varastossa joululahjoja ja muitakin vuoden varrelle mahtuvia lahjomistarpeita varten. Lisäksi ajattelin ostaa kaksi 32-litraista säilytyslaatikkoa, johon saisin mahtumaan valmiit käsityöni, yksi laatikko kun on jo ihan ääriään myöten täynnä. Eipä se tietenkään  siihen jäänyt. MiniManissa on menossa Hurjat Päivät ja keskellä käyttötavaraosastoa oli euron tori, jossa oli kaikenlaista tavaraa eurolla. Myös lankaa. Iskin silmäni Novitan Hankoon, siitä voisin virkata verkkokasseja lahjavarastoon. Pari kerää ei ihan riittänyt minulle:

Nappasin sitten kyytiin samalla kymmenen kerää. Olen yhden verkkokassin Hangosta virkannut ja laskin sen painoon perustuen, että tuosta satsista saisi seitsemän kassia. :-D Kuvassa myös ne Seiskat, kolme kerää valkoista ja kolme kerää syklaaminpunaista.

Eli kotiutin tänään yhteensä 1,9kg lankaa! Siihen siis kaatui hamsteriton helmikuuni, joka ehti sentään sangen kunniakkaaseen yhdeksän päivän ikään. Rehellisesti sanottuna muistin kyseisen tavoitteeni vasta kotona lankoja kuvatessani. :-D Mutta yritän hamstrauksen vastapainoksi esitellä taas seuraavassa postauksessa valmiita töitä.


Neulomisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti