tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kaunis pieni ihminen

"...sä olet ainutlaatuinen.
Mitä vastaan tuleekaan,
toista sua ei milloinkaan."
(Johanna Kurkela: Ainutlaatuinen)


Eilen saimme sukuun uuden, ainutlaatuisen ihmisen. Avomiehestäni tuli eno; hänen siskonsa sai miehensä kanssa pienen pojan. Kun saimme tiedon, että tulevat vanhemmat olivat menneet sairaalaan ja siellä synnytyssaliin, alkoi ihan hirveästi neulotuttaa ja oli pakko laittaa puikoille lämmintä tulokasta varten.

Koska koko on vastasyntyneelle, valmista tulikin jo eilisen illan aikana:Villatakki on edestä avoin, jotta pikkuisen pulautukset eivät pääse sitä sotkemaan. Ohje löytyy Ravelrysta nimellä Newborn Vertebrae. Puikot 3mm ja 3,5mm. Alizen Baby Wool Batikia kului reilu kerä, 63 grammaa.

On se jännää ajatella, että vain jokusen kilometrin päässä on uusi pieni lähimmäinen, jonka elämään saan kuulua, mutta jota en ole vielä tavannut. Siihen mennee vielä jonkin aikaa, sairaalaan kun pääsevät vierailulle vain vauvan isovanhemmat.

Siihen asti katselen tuoreen äidin lähettämää pienokaisen kuvaa avomiehen kännykästä. Ja suunnittelen, minkälaisia suloisia vauvaneuleita voisin toteuttaa lähiaikoina. <3


Suukkoja ja haleja!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti