keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

KYH-yhteenveto 2016

Nyt täytyy kyllä taputtaa itseään selkään oikein antaumuksella. Nimittäin sain kyhit toissapäivänä valmiiksi ja aikaa jäi parin edellisen vuoden muutaman tunnin sijaan jopa 20 päivää! Hyvä minä! Toki listassani oli kaksi UFOa, mutta niissäkin oli kohtuullisesti vielä tekemistä. Ja onhan 22 uutta työtäkin jo aika paljon. Tässä postauksessa laittelen tuota tempausta nyt sitten pakettiin omalta osaltani.

Mutta tässä ensin viimeiset valmiit kyhit:


Ohje: Joogasukat / Minna Metsänen
Lanka: Novita Nalle Taika
Puikot: 3mm
Langankulutus: 68g
Ravelryssa: Joogasukat 6

Nämä joogasukat tulivat valmiiksi - kuten varmaan kuvastakin huomaa - autossa. Lauantaina käväisimme Tuurissa ja paluumatkalla jaksoin tarttua puikkoihin ja tikutella toisen sukan valmiiksi. Menomatkalla nukuin melkein perille saakka, mikä ei liene tutuille minkäänlainen yllätys. :-D Oli kiva reissu ja tuli jopa poikettua Miljoonativolin puolella; poika kävi parissa laitteessa ja oli aika innoissaan. Tässä on kyllä iso hatunnoston paikka kauppias Keskisen suuntaan; ei nimittäin liene ihan halpaa lystiä tilata tivoli paikalle reiluksi kuukaudeksi ja sitten vielä päästää kaikkein potentiaalisin maksava yleisö eli alle 13-vuotiaat ilmaiseksi. Käytetäänpä Keskisen huikentelevien projektien ja skandaaintäyteisen yksityiselämän ruotimiseen kuinka monta palstamillimetriä hyvänsä, niin lapsia ja sotaveteraaneja tuo mies osaa kohdella esimerkillisesti.


Ohje: Virkattu kassi / Et-lehti
Lanka: Drops Safran, Gjestal Baby-Bomull, Novita Freesia ja Schachenmayr Catania
Koukku: 2,5mm
Langankulutus: 169g
Ravelryssa: Et-kassi 8

Tästäkin jämälankakassista tuli aika kiva. Näihin lankoihin liitty kaikenlaisia muistoja, koitan muistaa kertoa niistä tarkemmin podcastissa.

- Tein 22 uutta aloitusta ja otin työn alle 2 UFOa

- Sain valmiiksi kaikki 24 työtä, joista oli:

   * 8 sukat (tosin 3 paria ilman kantapäätä ja kärkeä)
   * 3 tossut
   * 2 päähinettä
   * 4 kassia
   * 4 pyyhettä
   * 1 tyyny
   * 1 turvalonkero
   * 1 kravatti (tää oli aika hauska, hih!)

- Lankaa kului 4974 metriä ja 2121 grammaa

- Lankaa ostin KYHin aikana 650 grammaa. Eli lankavarasto on yhä pienenemään päin ja laatikoissa on jopa tilaa!Neulomisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti