tiistai 26. kesäkuuta 2012

KyJy-startti

Voi että, kyllä olin täpinöissäni torstai-iltapäivällä, kun auton nokka kääntyi kohti Jämsänkoskea Juhannuksen viettoa varten. Mukaan oli hyvän ruoan lisäksi tietenkin pakattu käsityökassi erinäisine lankakerineen. Mutta voi sitä odottamisen tuskaa! Vielä kolme ja puoli tuntia, puolitoista tuntia, puoli tuntia... Kun kello alkoi lähestyä puolta, halailin rakastani innokkaasti ja kuiskuttelin, että "Kohta saa ottaa koukun käteen!" Paikalla ollut poikaystävän siskon poikaystävä veti lausahduksesta tietenkin omat johtopäätöksensä, hmm. (joillakin on sitten likainen mielikuvitus, ei minulla vaan. :-D) Kun perjantaita oli sitten viimein noin viitisen minuuttia ehtinyt kulua ja aloittelimme leffan katsomista (mikä kyllä keskeytettiin jo aika alkupuolella, kun silmät alkoivat kaikilla lupsua pahaenteisesti) otin virkkuukoukun käteen ja pääsin aloittamaan oman KyJy-urakkani virkkaamalla Tico ticosta neliön, josta kavereineen pitäisi aikanaan tulla lukunuttu.

Kunhan yö oli saatu nukuttua, aloitin toisenkin työn, Etiopia-nutun keltaisesta Nalle Kukkakedosta. Tuo työ ehtikin jo sitten seuraavana päivänä valmiiksi:

Nuttu menee kotipaikkakunnalleni Särkisaloon, eräälle tuttavaperheelle, jonne on kuulemma loppuvuoden puolelle haikara lennähtämässä.

Lauantaina aloitin kolmannenkin työn, virkatun nutun Nallesta ystäväni vauvalle, joka saapui maailmaan 8.6. Ja kunhan kotiuduimme Jyväskylään lauantai-illalla, aloitin vielä toisenkin Etiopia-nutun, senkin Nallesta.

Yhteensä KyJy-aloituksia on tähän mennessä syntynyt kuusi, joista yksi on jo siis valmistunutkin. Kauheasti on vielä ideoita ja lankaa sitäkin enemmän. Tästä se lähtee! :-)

Tässä tämänhetkistä listaa töistä:

1) Virkattu lukunuttu Novita Tico ticosta (aloitettu 22.6.)
2) Etiopia-nuttu Novita Nalle Kukkakedosta (aloitettu 22.6. valmis 23.6.)
3) Virkattu vauvan nuttu Novita Nallesta (aloitettu 23.6.)
4) Etiopia-nuttu Novita Nallesta (aloitettu 23.6.)
5) Virkattu toppi Four seasons Cotton funista (aloitettu 25.6.)
6) Virkattu pikkulaukku Four seasons Cotton funista (aloitettu 25.6.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti