keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Ilosaari

En oo koskaan käynyt festareilla ja tuskinpa tulen ihan lähiaikoina käymäänkään. Kerran oli kyllä aika lähellä, että olisin mennyt Down by the laituriin, mutta sitten totesin, ettei siellä ollut tarpeeksi itseäni kiinnostavia esiintyjiä, joten meninkin sen sijaan yksin leffaan, muistaakseni katsomaan Sinkkuelämää.

Mutta tänä vuonna päätinkin osallistua Ilosaarirockiin. Ai miten niin, jos en muka ole menossa festareille? Ei, en tosiaan ole itse matkustamassa laulurinteen läheisyyteen, vaan tarkoitukseni on osallistua tähän tempaukseen: http://www.ilosaarirock.fi/2013/festarielamaa/tilkkutakkityot.php.
Kuten edellisessä postauksessa lyhyesti jo mainitsinkin, festareille kerätään virkattuja tilkkuja, joilla päälystetään alueelle pystytettäviä torneja. Tapahtuman jälkeen tilkuista kootaan sitten peittoja lämmittämään joensuulaisia vanhuksia. Kyseessä on siis mitä mainioin keino tehdä hyväntekeväisyyttä, päästä vaikka jämälangoistaan eroon sekä olla mukana festareilla, vaikkei paikanpäälle pääsisikään. :-)

Tilkkuja sain tehtyä yhteensä 46 kappaletta ja nyt esittelen hieman tuota kirjavaa sakkia:

10 kpl tilkkuja Veljekset Keskiseltä Tuurista ostamastani keinokuitulangasta, jonka nimeä en muista. Sen verran muistan kuitenkin, että merkki taisi olla Madame Tricote.

Edellisen langan loput ja valkoinen Gjestal Janne.

8 kpl tilkkuja tuntemattomasta, Piikkopirran alennuskorista ostetusta langasta.

Edellinen lanka+harmaa Novita Wool sävy.

Edelleen sama keinokuitulanka ja valkoinen Gjestal Janne.

Tummanpunainen Viking of Norway Vilma, pinkki Gjestal Maija, pinkki Novita 7 Veljestä ja valkoinen Gjestal Janne.


Vihreä Novita 7 Veljestä O(p)i villasukka, ruskea Viking of Norwayn Vilma ja valkoinen Gjestal Janne.

7 kpl tilkkuja Regia Design Linesta, jonka voitin eräästä blogiarvonnasta.

Sininen Novita Wool (?) + sinikirjava Novita Tico tico.

Ruskea Viking of Norway Vilma, sinikirjava Novita Tico tico, valkoinen Gjestal Janne ja valkoinen Novita Tico tico.Piikkopirran alennuskorista ostettu keinokuitulanka, liila Novita Nalle ja Novita Nalle kukkaketo Syreeni.

Keltainen Novita 7 Veljestä, vaaleanpunainen Novita 7 Veljestä O(p)i villasukka ja valkoinen Gjestal Janne.


Huhhuh, muistin sentään kaikki langat kohtalaisen hyvin, vaikka yhdestäkään ei ollut enää vyötteitä tallella, pikku nöttösiä kun olivat. Kovasti yritän nämä saada huomenna postiin. Nyt kun poikakin on jo nukkumassa, taidan itse vielä tarttua hetkeksi aikaa puikkoihin ja tikutella edellisen postauksen Siljasta Baktus-huivia.


2 kommenttia:

  1. Kiitos kommentista blogissani! :) Pistänpäs sinunkin blogisi seurantaan, olet minulle uusi tuttavuus. Ihania tilkkuja olet virkannut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos myös sinulle, kun tulit kommentoimaan blogiini! Jo reilun vuoden verran olen tätä kirjoitellut, mutta vasta nyt uskaltauduin kommentoimaan jonkun muun blogia. :)

    VastaaPoista