keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Facebook-ostoksilla

Netin kautta yksityishenkilöiltä tehdyistä ostoksista kuulee välillä melkoisia kauhukertomuksia. Mutta joskus kaupat sujuvat kuin tanssi. Onneksi itselläni on kokemusta vain jälkimmäisestä. Olen jo jonkin aikaa kuulunut Facebookissa Lankojen vaihto- ja myyntirinki -nimiseen ryhmään, jossa nimensä mukaisesti myydään ja vaihdetaan lankoja sekä niihin liittyviä tarvikkeita. Joka päivä käyn katsomassa, mitä muilla ryhmäläisillä on myynnissä, mutta koska varastoni langat tuntuvat lisääntyvän kuin itsestään, en ole vielä houkutuksiin langennut. Perjantaina silmiini osui kuitenkin sellaista, minkä halusin ehdottomasti itselleni. Tai no ehkä vähän aikaa harkitsin, mutta sitten huomasinkin jo sopineeni myyjän kanssa kaupoista.

Täytyy kyllä kehua, miten nopeasti homma hoitui. Perjantaina aamupäivällä maksoin tavaran ja myyjä pisti sen samantien SmartPostiin. Ja maanantaina hain paketin lähi-Cittarista. Tadaa:


Kiitos Sirpalle Somerolle, nyt nämä aarteet ovat minun! :-) Vanhoja Novita-lehtiä, niitä numeroita, joita minulla ei jostain syystä vielä ollut. Ja vieläpä erittäin hyvässä kunnossa. Eikä hintakaan mielestäni päätä huimannut; postikuluineen kuusi lehteä yhteensä 24,90. Olen selannut nuo lehdet läpi ja kyllä sieltä käyttökelpoisia ideoita löytyy.

Löytöjä voi tehdä myös omasta kirjahyllystä. Sunnuntaina siirsimme kirjahyllymme eri huoneeseen ja löysin samalla nämä jo unohtamani aarteet:


Sain nämä virkkauskirjat avomieheni isoäidiltä, joka sanoi, että voisin antaa ne jollekin kaverilleni, jos en itse tarvitse. Vai että luopuisin Mary Oljen kirjoista ja kahdesta muusta oikein mainiosta opuksesta? No way, José! En ole tosin pitkään aikaan pitsiä virkannut, mutta voisihan senkin taidon elvyttää jossain vaiheessa.

Tälläista aarteenmetsästystä tällä kertaa. Neulomisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti