lauantai 13. kesäkuuta 2015

Ahneella on...

... ei sitä kuuluisaa likaista loppua (ainakaan vielä :P), vaan aika päheä kesäkassi! Hetken mielijohteesta aloitin kyhinä toisenkin ET-kassin, tällä kertaa isommalla koukulla ja paksummalla langalla. Yllätyin siitä, kuinka paljon isompi kassista tuli kolmosen koukulla ja Lidlistä ostetulla Crelando Spring -langalla kuin 1,75-millisellä koukulla ja Kotiväellä. Yllätyin myös siitä, että päätinkin ahneuksissani pitää kassin itselläni enkä laittanut sitä lahjavarastoon, kuten oli alunperin tarkoitus.


Tästä tuli oikein kiva ja ihan käyttökelpoisen oloinen. Pahoittelen näitä yksipuolisen oloisia kuvia, mutta kamerani on edelleen rikki ja joudun ottamaan kuvat tabletilla. Lankaa kassiin meni muuten yllättävän paljon; 192 grammaa.

Toki lahjavarastokin on saanut täytettä:


Tämän verkkokassin viimeistelin ET-kassin vanavedessä, oli nopea homma, koska puuttui vain toinen kahva. Tässäkin lankana Crelando Spring ja koukku 3mm. Lankaa kului tasan yhden kerän verran eli 50 grammaa.


Novita Rosesta neulottu poncho valmistui Turun-reissun jälkimainingeissa. Otin sen matkalle mukaan, jos vaikka junassa olisi aikaa neuloa pojan vahtimisen ohessa. Ja yllättävän hyvin sitä olikin, vaikka suurimman osan kotimatkasta hän vietti sylissä Nalle Puhia tabletilta katsellen. :-D Puikot 5mm ja langankulutus 118 grammaa.

Ahneella on myös kädet täynnä käsitöitä vuoden lopulle asti, sillä menin ilmoittautumaan Löysäpipoisten neulojien KyJyyn, jossa tavoitteena on aloittaa 20 työtä välillä 20.6. - 31.8. ja saada ne valmiiksi jouluyöhön mennessä. Jokaisen työn tulee painaa vähintään 50 grammaa.

Perustelin tähänkin tempaukseen ilmoittautumista sillä, että neulottua ja virkattua tulee paljon joka tapauksessa ja samalla saa kätevästi tehtyä joululahjat. Ja laihdutettua lankavarastoa, koska tarkoituksenani olisi mahdollisimman pitkälle tehdä kyjyt jo varastossani olevista langoista.


Neulomisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti