keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

KYH-startti

Maanantaina alkoi siis taas Kesäyön hullutus. Olin ajatellut ekana työnä aloittaa huivin ihkulangastani, Hand-Paintedista. Mutta koska metrejä langassa on lähes 420, jäi vyyhdin keriminen vielä hieman vaiheeseen:Eli se on vielä keittiönpöydällä odottamassa, että jaksaisin selvittää solmut ja keriä sen loppuun. Mutta eiköhän sekin aika koita ensi viikolla viimeistään. Täytyy kyllä sanoa, lanka näyttää aika erilaiselta kerällä kuin vyyhdillä. Edelleen värit ovat kuitenkin mieluiset, ihanan karkkiset.

Yhden työn olen jo saanut valmiiksikin:


Kyseessä on virkattu pipo, jonka aloitin jo helmikuussa. Eli yksi KYH-projektieni Ufoista. Otin tämän uudestaan työn alle tänään ja koska olin viimeksi ehtinyt jo aloittaa joustimen, työ valmistui nopeasti. Koukku 5mm, lankana Seiskaveikka, jota kului 74 grammaa. Ohje löytyy Ravelrysta. Tämä menee joululahjaksi isoveljelleni. Koska toiselle isoveljelle neuloin villasukat tammikuussa, nyt ovat kummankin veljen joululahjat valmiit. Eihän Jouluunkaan ole kuin reilu puoli vuotta enää. ;-)

Muiden tähänastisten KYH-projektien tila näkyy tässä:


Ufoutuneeseen kaulaliinaan on tullut jokunen sentti lisää, poncho on hyvässä alussa, kuten myös ET-kassi. Edellisen postauksen lankakuvan ulkopuolelta otin yhdeksi työksi virkatun pitsiliinan, jonka yritän valmiiksi maanantaihin mennessä, koska aion tehdä sen anopille synttärilahjaksi.

Viisi työtä olen siis jo aloittanut. Tempauksen aloittaminen on saanut muuten aikaan jännän dilemman: millään en malttaisi aloittaa uutta työtä, kun jo aloitetut olisivat niin kiinnostavia. Toisaalta taas en malttaisi jatkaa aloittamiani töitä, kun tekisi mieli suunnitella ja aloittaa uusia. :-D

Taidanpa lähteä jahkailemaan seuraavien neuleiden parissa.Neulomisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti