maanantai 8. kesäkuuta 2015

Iskä

Isäni täytti viikko sitten 72 vuotta. Hui kamala, miten näin nuorella ihmisellä voi olla niin vanha isä? :-D No, iskä on sentään nuoren näköinen ja ikäisekseen hyvässä kunnossa. Mielestäni hyvinkin kymmenen vuotta nuoremman tasolla.

En päässyt varsinaisena syntymäpäivänä paikalle, mutta matkustimme pojan kanssa loppuviikoksi Turkuun ja otin mukaan yhden UFO-kyheistäni, helmikuussa aloittamani kaulaliinan. Sitä sitten tikuttelin yötä myöten valmiiksi ja sain sen lopulta kääräistyä pakettiin kera metsämarja-irtokarkkien, joita muistin iskän syöneen lapsuudessani. Lahja oli ilmeisen onnistunut ja sain iskältä oikein kädestä pitäen kiitokset, että olin muistanut sen ainoan irtokarkin, josta hän pitää. ^_^

Kaulaliinan olin alunperin suunnitellut tekeväni kummisedälleni, jolla oli syntymäpäivä keväällä. Mutta kun tuo syntymäpäivä tuli ja meni eikä huivi tullut valmiiksi, päätinkin tehdä sen iskälle. Saatuani huivin valmiiksi, huomasin sen olevan juuri niinkuin iskäkin - ei ylihieno eikä ylipitkä (iskä on suurinpiirtein minun pituiseni ja olen noin 160cm):Huom! Kuvassa isäni sijasta Pingu. Lankaa huiviin meni 140 grammaa. Puikot 3,5mm.

Minulla on maailman paras isä. Toivottavasti kaikilla blogiani lukevillakin on.


rakkaudella,

manteliMinni

3 kommenttia:

  1. Synttärionnittelut nuorekkaalle isällesi! Pingun mallaama huivi näyttää kivalta.

    VastaaPoista
  2. 72-vuotias on vielä ihan nuori :). Hyvä, että kerroit kuvassa olevan Pingu :D:D:D:D. Ja hyvän näköinen huivikin.

    VastaaPoista