sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kädet pystyyn

Johan sen sanoo vanha kansakin, että tyhmästä päästä kärsii koko JyJy-projektilista. Miten sitä vain aina osaakin olla niin hömelö, että ottaa listalleen jonkin sellaisen työn, jota ei oikein kiinnostaisi tehdä ja ainoana vähänkään pätevänä selityksenä on, että siihen saa kaikenlaisia jämänöttösiä tuhottua. Ja sitten sitä löytää itsensä tilanteesta, jossa on enää yksi työ kesken ja aikaakin reilu kuukausi vielä. Vaan ei hotsita tipan tippaa. On vain nostettava kädet pystyyn ylivoimaisen esteen edessä ja todettava, että tekele purkuun ja tämä tempaus oli osaltani tässä.

Tällä kertaa murheenkryyniksi nousi Rose-jämistä neulomani raglanhihainen pusero, josta sain jo miehustan valmiiksi ja alun ensimmäisestä hihasta. Puseroa neuloin melko isoilla puikoilla ja innostus taisi tyssätä siiihen, että lanka ei oikein luistanut muovisilla puikoilla ja oli työlästä kiskoa sitä jatkuvasti eteenpäin. Nyt tekele on sitten jo purettu ja odottaa pääsyä uuteen olomuotoon (ehkäpä tossuiksi, koska niitä tarvitsee aina) luultavasti KYHin puitteissa, joka alkaa taas kesäkuun alussa.

Viime vuoden saavutuksestani jäin hieman, silloin sain kaikki työt valmiiksi; viimeisen niistä 7.5. Mutta eihän 19 valmista työtäkään hassummin ole. Lankaa kulutin 1993 grammaa ja 5015 metriä. Lankaa olen myös hankkinut tempauksen aikana, mutta miinuksella ollaan edelleen. :)

Tosiaan KYHiin olen taas osallistumassa ja siinä aion todellakin ottaa järjen käteen. *koputtaa puuta* Toivon myös, että Juhannuksen jälkeen alkaisi myös KyJy, mutta siitä ei ainakaan vielä ole tietoa.Neulomisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti