sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Lätkäfiiliksissä

Huhhuh, olipas eilen jännittävä matsi. Sitä vältelläkseni (herrrmottt ei vain meinaa kestää) lähdin neuletapaamiseen Titityyhyn. Vaan kuinka ollakaan, tietenkin sinnekin oli pöydälle viritetty kauppiaan pädi, jolta oli peli pyörimässä. Onneksi matkassani oli Hitofuden tekele; puikot sopivasti estivät käsiä tärisemästä liikaa. Toki siinä meinasi kyllä olla välillä jännäpissa housussa, varsinkin Suomen 2 - 1 -johtomaalin jälkeen. 24 minuuttia tehokasta peliaikaa kun on piiiiiitkä aika odottaa. Onneksi tuli se hieman oloa helpottanut 3-1 -maalikin, mutta jännää oli silti loppuun asti Venäjän hakiessa vimmatusti kavennusta.

Kun Suomi pelaa lätkää, se iskee joka jätkään. Ja kyllä aika kovasti meihin neuloviin muijiinkin! En vaan tiedä, onko sellaisessa ympäristössä järkevää huutaa pelin pyöriessä omassa päädyssä, että "purkakaa, purkakaa!" :-D

Ja kun jääkiekon ja lankojen äärellä oltiin, en voinut olla yhdistämättä noita kahta myös ostosten muodossa:


Sininen, valkoinen ja punainen Catania lähtivät koukulle jo eilen illalla. Ja ei, ne eivät ole Venäjä eivätkä USAn eivätkä VARSINKAAN Kanadan värit. Vaan niistä on tarkoitus muodostua HIFK:n logolla varustettu koristetyyny kummitytön isoveljelle rippilahjaksi.

Nyt sitten kerämään jännitystä iltaa varten. Onneksi on mukava kasa keskeneräisiä töitä ja minun vuoroni nukuttaa poika, niin on muutakin ajateltavaa kuin lätkä.
Lätkäilemisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti