keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Lankavarasto jojolaihduttaa

Reippaasti alkanut lankavaraston laihduttaminen on tänä vuonna ottanut takapakkia kerran jos toisenkin. Siksi ilahduinkin valtavasti, kun eräässä Facebook-ryhmässä näin ostoilmoituksen oranssille Nallelle. Itsellänihän tuota pirtsakkaa tavaraa on ollut peräti kymmenen kerää, josta on riittänyt ainakin kahdekaan eri projektiin. Joten ei ihmekään, että se alkoi jo hieman kyllästyttää ja halusin kernaasti lopusta eroon. Eilen laitoin 155 grammaa postiin ja tänään jo olivat perillä uudella omistajalla.

Mutta kuten tyypillisesti käy, pudotettu paino on tullut samantien bumerangina takaisin. Olin koko viime viikon pojan kanssa Turussa ja siellä tuli käytyä useammassakin lankakaupassa. Niitä lankoja, joita etsin, ei kuitenkaan löytynyt, mutta Vilho avusti äitiä kivasti Käsityökeskus Tuumassa:



"Minä haluan sinisen langan." Jaaha, no mikäs siinä sitten. Kyselin, että mitä tästä pitäisi sitten tehdä, niin vastauksena oli lonkero. Turvalonkero pojalle on kyllä suunnitteilla, mutta lanka on kyllä ihan toinen. :-D

Ja kun Turussa olin, en voinut olla käymättä myös Lankamaailmassa. Sieltä oli haussa mustaa ja valkoista lankaa urheiluaiheiseen pipokokeiluun. Ihan kivat langat löysinkin:





Hjertegarnin lankoja olen kyllä kokeillut ennenkin, mutta Sock 4 on minulle uusi tuttavuus. Mukavan ohuelta ja pehmeältä vaikuttaa, joten eiköhän näistä jonkinlainen pipo synny.

KYH on nyt ollut käynnissä kaksi viikkoa ja olen saanut jokusen työn jo valmiiksikin. Niiden myötä lankavarastoni päässee taas pitämään linjojaan paremmin kurissa.



Neulomisiin!



rakkaudella,

manteliMinni

2 kommenttia:

  1. Samanlaista jojoamista on havaittavissa tällä suunnalla. Muutaman kuukauden aikana sain nätisti kauan hillottuja lankoja neulottua pois, mutta johan ovat vähintään tuplaantuneet :P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää, että muillakin on samanlaisia "ongelmia". Tosin voiko varsinaisesta ongelmasta puhua, kun langat on niin ihania. :D

      Poista