torstai 11. joulukuuta 2014

Lisää aivottomuuksia pukinkonttiin

Hiphei, viime postauksessa jänskättämäni pakettiautomaattikokeilu sujui hienosti ja paketit ovat päässeet perille. Vielä pitäisi itse vain jaksaa raahautua oikeaan postiin hakemaan pojan kummitädin lähettämää pakettia. :-P

Pukinkonttiin menevät tavarat alkavat kohta olla jo kasassa. Vielä olisi tekeillä pojalle villasukat joululahjaksi, eihän niissä kauan edes menisi, kun vain saisi tartuttua sukkapuikkoihin. Valmistuneissa lahjoissa olen edelleen jatkanut aivotonta linjaa (huom! siis itseni kohdalla, lahjojen saajoja en suinkaan pidä aivottomina).


Pojan kummisedälle neuloin samanlaisen Aivot narikkaan -kaulahuivin kuin appiukollekin. Tässäkin puikot 3,5mm ja ruskeaa Nallea kului 142 grammaa. Vaikka ruskea ei omia lempivärejäni olekaan, neuloessa ja valmiinakin tuotoksena tuo meleerattu sävy näytti kyllä erittäin ihastuttavalta.

Seuraavaksi tartuinkin turkoosiin Nalleen, joka muodostui Jacques Cousteau -pipoksi:


Langankulutus 54 grammmaa 3-millisillä puikoilla. Tämän kääräisen pakettiin appiukon vaimolle, joka tietääkseni pitää turkoosista. Ajattelin häntäkin muistaa lahjalla, koska tänä vuonna ei ole luvassa pojan kuvalla varustettua, yhteistä lahjaa.

Viimeisimmän valmiin työn saaja ei ole edes vielä syntynyt:


Lähipiiriin (mutta ei todellakaan meille!) on keväällä syntymässä vauva, jolle nyt jo näin joululahjaksi tikuttelin tähtipipon Novitan ohjeella. Samalla ohjeella tein myssyjä TAYSin keskosille. Koska kyseessä on kevätvauva, tein pipon tällä kertaa Dropsin Safranista, joka on kokonaan puuvillaa. Puikot 3mm ja langankulutus huimaavat 26 grammaa.

Uusia lankoja en ole tällä kertaa sentään ostanut. Ja lankavarasto jatkanee vähentymistään, kun puikoilla on taas uutta, suhteellisen aivotonta neulottavaa.Neulomisiin!


rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti