sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Pieni pehmeä postaus vain

Huhhuh, kylläpä tämä päivä on vienyt energiaa. Ei, en kärsi minkäänlaisesta itsenäisyyspäivän jälkeisestä päänsärystä. Mutta tänään oli siivouspäivä, mikä merkitsi omalta osaltani imurointia ja luuttuamista. Eipä avomieskään kyllä lepäilemään päässyt, vaan vei sillävälin pojan vaunulenkille ja laittoi ruokaa. Ja itse sain jopa ottaa päiväunetkin aamupäivällä. ^_^

Siivoamisen jälkeen olisi ollut mahtavaa vain istahtaa sohvannurkkaan neulomaan. Mutta edessä oli jo edellisessä kirjoituksessa mainitsemani joululahjojen paketoimisurakka. Onhan se yleensä ihan mukavaa, varsinkin silloin kun asialla ei ole kiire ja ympärillä ei ole pyörimässä sangen uteliasta ja yritteliästä taaperoa. Onneksi avomies viihdytti poikaa Muumeilla ja pikkuautojen paketoimisella lahjapaperista ylijääneisiin suikaleisiin. Sain kaikki lahjat paketoitua, jonka jälkeen niille piti vielä keksiä sopivat laatikot lähettämistä varten, minähän en postin laatikoihin rupea tuhlaamaan, hah. :-D No, saimmepa pois nurkista tulostimen pahvilaatikon ja pari jo kertaalleen käytettyä postipakettia. Nähtäväksi jää vielä, miten selviän huomenna pakettiautomaatista, jota en ole koskaan ennen käyttänyt.

Kummilasten lahjojen lisäksi paketoin tänään myös pojan kummitädin ja hänen poikansa paketit. Kummitädin lahjoista postailin jo joskus kesällä, kun ne valmistuivat, mutta pojan pientä lahjaa en ole tänne vielä muistanut laittaa näkyville:


Vauvan neulottujen lapasten ohje löytyy Novitan Kevät 2013 -lehdestä. Ohjeessa lankana on Wool, mutta neuloin nämä Nallesta, koska käytin kaikki Woolini keskospipoihin. Puikot 3mm ja langankulutus 32 grammaa. Alunperin pakettiin piti pujahtaa myös virkattu vaipansuojus, mutta koska siitä puuttui vielä muutama kerros ja napit, jäi kyseinen työ vielä odottamaan kiireettömämpää aikaa tai purkamista.


Eli tällainen pieni postaus tällä kertaa.


Neulomisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti