torstai 8. tammikuuta 2015

Onni on omata neulova ystävä

Yhtenä päivänä kännykkäni röyhtäisi (kyllä, röyhtäisi!) tekstiviestin merkiksi. Avasin viestin ja se oli Postilta. Ooh, minulle oli tullut paketti ja pääsisin käyttämään pakettiautomaattia ekaa kertaa vastaanottajan näkökulmasta! Osasin kyllä odottaa pakettia ystävältäni Epeltä, joka oli kysellyt puhelinnumeroani automaatilla asioimista varten. Oletin kuitenkin, että paketin sisältö olisi tarkoitettu pojalleni, jolle Eppe on aiemminkin ahkerasti neulonut. Kun pääsin sitten pääsin kotiin pakettia availemaan, yllätys olikin mieleinen, kun sieltä pilkotti jotain pinkkiä ja mukana olleessa kortissa toivotettiin lämpöä minun talveeni. Ja tällaiset ihanuudet sieltä sitten paljastuivat (kuvat olen härskisti pöllinyt Epen Ravelry-sivuilta, en jaksanut itse ruveta kuvailemaan):


Pehmeät tossut Novita Millasta. Nämä ovat nytkin jalassa, tosin parin kertaa piti ottaa pois, kun poika vaikutti olevan sitä mieltä, ettei äidillä saa olla tossuja. :-D

Summerflies-huivi, myös Novita Millasta. On kyllä niin nätti ja minun näköiseni huivi, että. Tämä pääsikin kaulaan viime sunnuntaina, kun kävin avomiehen kanssa katsomassa Horrible Bosses 2 -leffan. Oli muuten kerrassaan mainio pätkä sekä harvinaisen onnistunut ja nauruhermoja kutkuttava jatko-osaksi.

Myös täällä ovat puikot suihkineet ahkerasti, JyJun merkeissä tottakai. Viime kirjoituksessa lupailin lisää aloituksia ja niitä olenkin saanut tehtyä kolme, yhden jopa valmiiksi asti:


Ja se on - mikäpä muukaan kuin Baktus! Tällä kertaa puikot 3,5 mm ja lanka Rhodokselta aikanaan ostamaani Butterfly Threadsin Standard Metallicia, jota kului 125 grammaa. Ostin punaista silloin reilu pari vuotta sitten kaksi kerää ja viime kesänä neuloin siitä pienen Lacy Baktuksen. Nyt tämän huivin myötä jäljellä on enää pieni nöttönen, joten taas yksi lanka varastojeni kätköistä on historiaa. Tämä huivi menee synttärilahjaksi kummipoikani isosiskolle. Olenkin aika hulppeasti ajoissa lahjan kanssa, neiti kun juhlii synttäreitään syyskuun loppupuolella. Mutta joskus näinkin, eikä paniikinomaista viime hetken tikuttelua hiki hatussa.

Muut aloitukseni listaan tähän:

JyJu#6 Lapsen huppari Novita 7 Veljeksestä. Aloitettu 1.1.
JyJu#8 Villasukat Novita Nallesta. Aloitettu 6.1.

Nyt sain myös luotua JyJu-projekteilleni oman sivun blogiini. Linkki sivulle löytyy oikealta sivupalkista. :-)

Taidanpa tästä rientää neulomaan vielä muutaman kerroksen noita sukkia ennen kuin on pojan nukkumaanmenoaika.


Neulomisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti