perjantai 7. kesäkuuta 2013

"Mulla on kotiasiat kunnossa ja urheilu on kiinnostavaa"

Tuohon Kummeli-hahmo Timo Silakan sanontaan oli eilen helppo samaistua. Kuten jo taisin edellisessä urheilua sivunneessa postauksessa mainita, eilen KaMa saapui Kirin vieraaksi Hippokselle ja menimme avomieheni sekä äitini, isäni ja isoveljeni kanssa katsomaan peliä. Poika on vielä liian pieni matseihin lähteäkseen, joten hän pääsi toisen isoäitinsä ja tätinsä hoitoon siksi aikaa. Vähän kyllä jännitti, että miten hän pärjää melkein kolme tuntia erillään ruokavarastostaan eli musta.

Oli kuitenkin mukava päästä vähän rentoutumaan itse ja pitkästä aikaa seuraamaan KaMan peliä. Ja mielenkiintoista myöskin nähdä, kumpi joukkueista veisi pisteet, tasapisteissä kun olivat ennen eilistä. Eka jakso meni KaMalta hienosti ja päättyi lukemiin 1 - 2. Toinenkin jakso oli aika lupaavaa menoa, kunnes kakkospuolelle osui kaksi harhaheittoa peräkkäin ja molemmista kotijoukkueelle juoksu. En toki mikään huippuasiantuntija ole, mutta mielestäni molemmat harhat olisivat olleet kiinniotettavissa. Toinen jakso Kirille 4 - 3. Supervuoroon siis. Siinä Kiri ei saanut oikein mitään aikaiseksi sisällä. KaMa puolestaan taisi täräyttää läpilyönnin (Jos muistan oikein, en ole ihan varma, kun niin paljon muitakin asioita pyörii mielessä) ja kolme juoksua. Jyväskylälle siis yksi piste, Kankaanpäälle kaksi, joilla se nousi Kirin ohitse sarjataulukossa.

Tässä ainoa kuva, jonka muistin eilen kentältä napata. D'oh! :-D

Ja takaisin kotiasiohin. Anoppi oli pojan meiltä hakiessaan käskenyt tarkkailla puhelinta siltä varalta, että pienelle tulisi nälkä ja häntä täytyisi lähteä syöttämään. Eli vilkuilimme kännyköitämme viiden minuutin välein, vaikka soittoa ei kuulunutkaan. Siitä huolimatta, olin nuoren äidin vaistoillani varma, että poika on nääntymässä nälkäänsä, kun oli syönyt melko huonosti ennen lähtöä. Ja mitä vielä! Oli kuulemma niin kiltisti ollut ja hymyillyt häntä viihdyttäneille naisille ja myös nukkunutkin pitkän pätkän. Kotiin päästyämmekin pikkuinen ukko vain söi ja nukahti samantien yöunille.

Joten joskus toistekin uskaltanee lähteä katsomaan pesistä, kun tietää pojan olevan hyvässä hoidossa. Haaveissa olisi vielä tämän kesän aikana reissu Kankaanpäähän, toki koko perheen voimin. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti