lauantai 12. joulukuuta 2015

Pukinkonttiin kuitenkin

Hoksasin tuon markkinapostauksen kirjoittamisen jälkeen, että pitäähän minun esitellä nekin työt, jotka eivät myyntipöytään asti päässeet!


Kaulureita ehdin tehdä viisi. Punainen on Nallea, valkoinen ja keskellä oleva sininen Fabelia, alhaalla olevat sinikirjavat ovat Regia Stretch Coloria. Puikot jokaisessa 3,5mm ja 3mm. Lankaa kului yhteensä 263 grammaa. En halua näitä ruveta makuuttamaan lahjalaatikossa määrättömiä aikoja, joten ajattelin kääräistä nämä paketteihin tutuille muksuille. Nyt vaan vielä pitää lapsilaumasta valita saajat. :-)

Kaulureita kuvatessani muistin, että eräs toinenkin idea markkinoille jäi toteuttamatta. Siihen en olisi edes tarvinnut lupaa, ohje kun on pitkälti omaa sovellustani:


Syyskuussa virkkailin tällaisen patalapun (kaksi isoäidinneliötä, jotka yhdistetään kerroksella kiinteitä silmukoita, joihin vielä rapuvirkkausta), ajattelin tehdä niitä myyntiin. Totesin sen kuitenkin olevan niin suuritöinen, ettei "sarjatuotanto" kannata. Niinpä tämä yksilö pääseekin joulupakettiin ilahduttamaan tätiäni. Koukku 3mm ja lankoina Hjertegarnin Blend Bamboo ja Bommix Bamboo, joita kului yhteensä 66 grammaa.

Nyt täytyykin vielä sukeltaa loppujen joululahjaneulomusten pariin.Jouluneulomisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti