torstai 10. joulukuuta 2015

Sekalaisia tai sekavia

Jaa mitkä? Allekirjoittaneen hiukset, puheet, vaatekaapin sisältö? Ei, vaan taas kerran lankahankinnat.

Alkaa nimittäin tuntua siltä kuin lompakolle pitäisi laittaa siveysvyö tai lankalaatikon asukit eristää toisistaan jonkinlaisilla varmuusvälineillä. Sen verran vikkelästi langat ovat tässä taloudessa taas lisääntyneet.

Kesällä hääjärjestelyjen yhteydessä lainasimme isoveljen avovaimon äidiltä Mariskooleja karkkibuffettia varten. Skoolit olivat isossa muovilaatikossa ja niiden pehmikkeeksi oli kivasti laitettu vanhoja lankoja:


268 grammaa Novitan Pellava Cottonellaa...

137 grammaa 8/8 Cottonia (merkistä ei mitään hajua)....

... sekä 315 grammaa erinäisiä jämiä, joiden laadusta ei ole ainakaan minulla tietoa. Varmasti ne johonkin työhön saa upotettua.

Näistä yllä olevista sain siis ihan ilmaiseksi. Mutta olen myös ostanut lankoja taas. Tokmannilla oli viime viikolla yksivärinen Nalle tarjouksessa 3 kerää / 9€. Ja vaikka varsinaista tarvetta ei tietenkään ollut, niin tällaiset kerät lähtivät kotiin:

 Eli kolme vaaleansinistä kerää. Jos ei muuta, niin saahan näistä vaikka sukkia ensi Jouluksi. :-D

Lankavarastojen vähentäminen kuitenkin jatkunee hitaasti, mutta hitaasti, sillä tulin ilmoittautuneeksi taas yhteen tempaukseen. KyJy jää tänä vuonna valitettavasti kesken, mutta Jouluyönä alkaa taas JyJy, jolloin saa aloittaa kasan uusia töitä uudella innolla. :-)
Jouluneulomisiin!rakkaudella,

manteliMinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti